снимка Администрация Президента УкраїниТ.нар. Последен диктатор Президентът на Беларус Александър Лукашенко,

...
снимка Администрация Президента УкраїниТ.нар. Последен диктатор Президентът на Беларус Александър Лукашенко,
Коментари Харесай

Последният диктатор Лукашенко: Нуждаем се от нова Конституция

снимка Администрация Президента України

Т.нар. " Последен деспот " Президентът на Беларус Александър Лукашенко, изказвайки се в понеделник пред служащите на Минския цех за колесни трактори (MЗKT), съобщи, че няма да напусне президентския пост под напън, само че е подготвен да трансферира пълномощията си едвам след приемането на нова Конституция, написа БГНЕС.

" Нуждаем се от нова Конституция. Предложиха ми два разновидността. Отхвърлих ги, тъй като те се разграничават доста малко от съществуващия. Работи се по трети вид. Елате, седнете и работете върху Конституция, и я внесете на референдум. И ще предам пълномощията си по Конституцията. Но не под напън или посредством улицата “, сподели той.

Лукашенко сподели още, че е подготвен за това, че рано или късно ще напусне поста си.   " Разбира се, ще напусна един ден. Или след година или две. Но не можете да дадете тази Конституция на неизвестно кого. Защото това ще бъде злополука. И от това най-вече се опасявам “, сподели той.

Лукашенко изясни високия си резултат на президентските избори с обстоятелството, че е подсилен най-вече от тези, които взеха присъединяване в предварителното гласоподаване. Аудио на речта му пред служащите на МЗКТ беше огласено от tut.by.

" 80% от гласовете не могат да бъдат фалшифицирани. Колко са пристигнали по време на предварителния избор? 42%. Моите съперници приканиха всички да не отиват [на предварителния вот]. В резултат на това пристигна голямото болшинство от последователите на президента. "

" Аз съм икономист. Мога да считам. И виждам кой гласоподава за мен, а кой не ", добави Лукашенко. " Малко съм афектиран, че направих повече за Минск, в сравнение с за всеки различен, и " получих ". Виждаме области, в които над 50% са против мен. Какви са тези области? Новая Боровая, Колодищи, две други области. Знаете ли кой живее там? Какво не направих за тях? ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР